Pan piept de pui ars cu ierburi Jus și cartofi-legume Hash

Pan piept de pui ars cu ierburi Jus și cartofi-legume Hash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 782 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de dovlecei, cartofi idaho, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ouă fierte cu piept de curcan prăjit cu ierburi și Hash de cartofi dulci, Piept de pui prăjit la tigaie cu Pecan și Hash de cartofi și sos picant de unt maro, și Somon prăjit în tigaie cu Hash de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie mare la foc mare și adăugați uleiul. Condimentează ambele părți ale pieptului de pui cu sare și piper, după gust. Căutați puiul, cu pielea în jos, 4 până la 5 minute. Reduceți focul la mediu, răsturnați puiul, acoperiți tigaia și gătiți pe a doua parte timp de 7 până la 8 minute.
După ce a doua parte a fost gătită, adăugați vinul, usturoiul și ierburile și continuați să gătiți până când lichidul este redus la jumătate.
Transferați puiul într-un platou de servire și lăsați-l să se odihnească.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți untul, răzuind bucățile de pe fundul tigaiei.
Serviți puiul cu Hash de cartofi-legume și sosul de tigaie.
Folosind o răzătoare de cutie, tăiați cartoful, dovlecelul și dovlecelul și adăugați-le într-un castron mare.
Se amestecă ceapa, oul, făina, usturoiul, ierburile și condimentul Cajun. Amestecați bine.
Adăugați mai multă făină dacă amestecul este prea umed. Amestecul trebuie să-și păstreze forma atunci când este stors.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de ulei de struguri. Porționați hash-ul în 2 prăjituri, apoi puneți-le ușor în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 2 pana la 3 minute, apoi intoarceti si gatiti pana cand cealalta parte este rumenita.
Scoateți-le din tigaie pe un prosop de hârtie și condimentați cu sare, după gust.