Pan de Muerto
Pan de Muerto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 616 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr colorat, gălbenușuri de ou, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pan de Muerto, Pan de Muerto, și Pan de Muerto de Patricia Quintana.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul, drojdia și sarea într-un castron mare.
Adăugați apa și ouăle și bateți aproximativ 5 minute.
Așezați aluatul într-un castron cu unt și lăsați-l să crească într-un loc cald până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Când starterul a crescut, dați-i o lovitură ușoară pentru a-l dezumfla, apoi rupeți-l în bucăți și puneți-l într-un bol de amestecare.
Se amestecă zahărul, untul și coaja de portocală. Bateți făina și cele opt gălbenușuri de ou. Se amestecă încet în apă până când aluatul este ușor lipicios, dar neted.
Adăugați apă sau făină suplimentară, dacă este necesar.
Frământați ușor aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată, apoi formați-l într-o cupolă rotundă. Ungeți și făinați un bol de amestecare și așezați aluatul în el, acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Când aluatul a crescut, dați-l jos. Puneți deoparte un sfert din aluat. Mound aluatul rămas pe o suprafață de lucru cu făină. Apăsați bile de aluat de mărimea pumnului în runde de 6 inci. Acoperiți și lăsați să crească timp de 1 oră.
Numărați numărul de runde de aluat pe care le-ați pregătit și împărțiți aluatul rezervat în acel număr de părți. Formați fiecare parte în două bușteni în formă de OS, fiecare de aproximativ 7 inci lungime, ciupind în centru, astfel încât capetele să fie mai late decât mijlocul. Așezați pe o foaie de copt și lăsați să crească până când prăjiturile sunt gata să crească.
Când aluatul a crescut, așezați două oase deasupra fiecărei runde, intersectându-se în mijloc pentru a forma o cruce.
Ungeți prăjiturile cu gălbenușurile bătute.
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt două foi de copt.
Transferați prăjiturile pe foi și coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când prăjiturile sunt aurii și elastice. Deschideți ușa cuptorului și lăsați să stea 5 minute.
Scoateți prăjiturile din cuptor.
Ungeți suprafața fiecăruia cu unt topit și presărați cu zahăr.
Lăsați să se răcească înainte de servire.
Rosca de Reyes (pentru Ziua Morților)pregătește aluatul și modelează-l într-un inel, rezervând niște aluat pentru a face oase. Formați 5 oase, așa cum este descris în rețetă, și acoperiți inelul cu oasele, smochinele confiate și fâșiile de fructe confiate.
Extras dintr-o lume a tortului: 150 de rețete pentru tradiții dulci din culturi apropiate și îndepărtate de Krystina Castella. 2010 de Krystina Castella. Publicat de Storey Publishing. Fotografie fotografie Renee Anjanette, utilizată cu permisiunea Storey Publishing.