Pan de Muerto

Pan de Muerto
Pan de Muerto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 616 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr colorat, gălbenușuri de ou, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pan de Muerto, Pan de Muerto, și Pan de Muerto de Patricia Quintana.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul, drojdia și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați apa și ouăle și bateți aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Așezați aluatul într-un castron cu unt și lăsați-l să crească într-un loc cald până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Când starterul a crescut, dați-i o lovitură ușoară pentru a-l dezumfla, apoi rupeți-l în bucăți și puneți-l într-un bol de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Se amestecă zahărul, untul și coaja de portocală. Bateți făina și cele opt gălbenușuri de ou. Se amestecă încet în apă până când aluatul este ușor lipicios, dar neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Adăugați apă sau făină suplimentară, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Frământați ușor aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată, apoi formați-l într-o cupolă rotundă. Ungeți și făinați un bol de amestecare și așezați aluatul în el, acoperiți și lăsați să stea într-un loc cald până când și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1
Când aluatul a crescut, dați-l jos. Puneți deoparte un sfert din aluat. Mound aluatul rămas pe o suprafață de lucru cu făină. Apăsați bile de aluat de mărimea pumnului în runde de 6 inci. Acoperiți și lăsați să crească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
2
Numărați numărul de runde de aluat pe care le-ați pregătit și împărțiți aluatul rezervat în acel număr de părți. Formați fiecare parte în două bușteni în formă de OS, fiecare de aproximativ 7 inci lungime, ciupind în centru, astfel încât capetele să fie mai late decât mijlocul. Așezați pe o foaie de copt și lăsați să crească până când prăjiturile sunt gata să crească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Când aluatul a crescut, așezați două oase deasupra fiecărei runde, intersectându-se în mijloc pentru a forma o cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Ungeți prăjiturile cu gălbenușurile bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt două foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Transferați prăjiturile pe foi și coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când prăjiturile sunt aurii și elastice. Deschideți ușa cuptorului și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
1
Scoateți prăjiturile din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Ungeți suprafața fiecăruia cu unt topit și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
3
Lăsați să se răcească înainte de servire.
1
Rosca de Reyes (pentru Ziua Morților)pregătește aluatul și modelează-l într-un inel, rezervând niște aluat pentru a face oase. Formați 5 oase, așa cum este descris în rețetă, și acoperiți inelul cu oasele, smochinele confiate și fâșiile de fructe confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Prăjitură/prăjituri Turtă DulceAmestec De Prăjitură/prăjituri Turtă Dulce
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
2
Extras dintr-o lume a tortului: 150 de rețete pentru tradiții dulci din culturi apropiate și îndepărtate de Krystina Castella. 2010 de Krystina Castella. Publicat de Storey Publishing. Fotografie fotografie Renee Anjanette, utilizată cu permisiunea Storey Publishing.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista