Pam ' s Country Crust Bread
Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1337 calorii, 36g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină de pâine, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine cu semințe de țară pentru mașina de pâine, Pâine De Țară, și Pâine De Țară.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, apa caldă și 2 lingurițe. zahăr în bolul unui mixer electric de rezistență; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ouăle, următoarele 3 Ingrediente, 3 căni de făină și zahărul rămas. Bateți aluatul la viteză medie, folosind atașamentul paletei, până se omogenizează. Bateți treptat în restul de 3 până la 3 1/2 căni de făină până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 până la 10 minute), stropind suprafața cu făină după cum este necesar.
Așezați aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, aproximativ 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare jumătate de aluat într-un dreptunghi de 18 x 9 inci. Începând de la 1 capăt scurt, înfășurați strâns fiecare dreptunghi, moda jelly-roll, apăsând pentru a sigila marginile în timp ce rulați. Prindeți capetele aluatului pentru a sigila și puneți capetele sub aluat.
Așezați fiecare rulou de aluat, cu cusătura în jos, într - o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci.
Ungeți blaturile cu ulei. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când pâinile sunt maro auriu și sună gol atunci când sunt bătute.
Scoateți din tigăi într-o grătar și periați pâinile cu unt topit.
Lăsați să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
Încercați Aceste Răsuciri!
Pâine de grâu cu crustă de țară: înlocuiți 3 căni de făină de grâu cu 3 căni de făină de pâine.
Presărați 1 cană (4 oz.) brânză Cheddar ascuțită proaspăt mărunțită pe fiecare dreptunghi de aluat înainte de rulare.