Palmiers
Palmiers este un vegan rețetă cu 36 de porții. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Palmieri De Ciuperci, Palmieri De Ciuperci, și Palmieri De Cacao.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați zahărul, scorțișoara și coaja de portocală într-un castron.
Presărați 1/2 amestecul de zahăr pe o suprafață de lucru curată.
Așezați aluatul foietaj deasupra zahărului și presărați amestecul de zahăr rămas deasupra aluatului.
Folosind un sucitor, rulați zahărul în aluat și rulați aluatul într-un dreptunghi uniform, gros de aproximativ 1/8 inch.
Lucrând de la capetele scurte ale dreptunghiului, înfășurați fiecare capăt al aluatului pentru a se întâlni în mijloc.
Așezați rulourile una peste alta și apăsați ușor pentru a le fixa. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să stea la frigider cel puțin 30 de minute.
Tăiați aluatul în felii groase de 1/4 inch.
Așezați feliile pe 2 hârtie pergament sau tăvi de foi căptușite cu silpat și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 minute. Întoarceți feliile și coaceți încă 6 până la 7 minute. Când ați terminat, cookie-urile ar trebui să fie maro auriu.
Scoateți din cuptor și răciți pe un suport înainte de servire.