Palmiers

Palmiers
Palmiers este un vegan rețetă cu 36 de porții. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Palmieri De Ciuperci, Palmieri De Ciuperci, și Palmieri De Cacao.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați zahărul, scorțișoara și coaja de portocală într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați 1/2 amestecul de zahăr pe o suprafață de lucru curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați aluatul foietaj deasupra zahărului și presărați amestecul de zahăr rămas deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Folosind un sucitor, rulați zahărul în aluat și rulați aluatul într-un dreptunghi uniform, gros de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Lucrând de la capetele scurte ale dreptunghiului, înfășurați fiecare capăt al aluatului pentru a se întâlni în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați rulourile una peste alta și apăsați ușor pentru a le fixa. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să stea la frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
8
Tăiați aluatul în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați feliile pe 2 hârtie pergament sau tăvi de foi căptușite cu silpat și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 minute. Întoarceți feliile și coaceți încă 6 până la 7 minute. Când ați terminat, cookie-urile ar trebui să fie maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și răciți pe un suport înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista