Palmieri De Roșii Uscați La Soare
Nevoie de un vegan hor d ' oeuvre? Palmierii de roșii uscați la soare ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 160 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Un amestec de frunze de cimbru, roșii uscate la soare, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 24%. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 5 ingrediente într-un mini tocător; procesați până se toacă fin.
Desfaceți aluatul și rotiți-l într-un dreptunghi de 10 x 9 inci.
Întindeți amestecul de roșii peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inci.
Roll up părți lungi de aluat, jeleu-roll moda, până când se întâlnesc în mijloc. Se răcește 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați ruloul de aluat transversal în 20 de felii. Aranjați feliile într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.