Palmieri de alune

Palmieri de alune
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane la colecția dvs., Palmieri cu alune ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 268 de calorii, 3 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Dacă aveți la îndemână ciocolată-alune, alune prăjite, foietaj și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum palmieri cu ciocolată și alune, palmieri cu brânză și palmieri cu prosciutto.

Instrucțiuni

1
Așezați aluatul foietaj pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
2
Intindeti ciocolata-alune intinse peste aluat de foietaj si presarati cu alune de padure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
AluneAlune
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Începând cu o margine lungă a aluatului, rulați aluatul strâns în jurul umpluturii, oprindu-se la mijloc. Repetați cu marginea lungă opusă, întâlnind prima rolă. Dă la frigider până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Tăiați aluatul în felii de 3/4 inci. Aranjați feliile pe tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devin aurii, 6 până la 7 minute. Întoarceți fursecurile și continuați să coaceți până devin crocante, încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti, Trandafir Spumant

Vinul spumant, Crem Sherry și Porto sunt alegerile mele de top pentru Palmiers. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista