Palmieri de alune
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane la colecția dvs., Palmieri cu alune ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 268 de calorii, 3 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 2 fani. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Dacă aveți la îndemână ciocolată-alune, alune prăjite, foietaj și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum palmieri cu ciocolată și alune, palmieri cu brânză și palmieri cu prosciutto.
Instrucțiuni
Așezați aluatul foietaj pe o suprafață de lucru.
Intindeti ciocolata-alune intinse peste aluat de foietaj si presarati cu alune de padure.
Începând cu o margine lungă a aluatului, rulați aluatul strâns în jurul umpluturii, oprindu-se la mijloc. Repetați cu marginea lungă opusă, întâlnind prima rolă. Dă la frigider până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt.
Tăiați aluatul în felii de 3/4 inci. Aranjați feliile pe tava de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devin aurii, 6 până la 7 minute. Întoarceți fursecurile și continuați să coaceți până devin crocante, încă 4 până la 5 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti, Trandafir Spumant
Vinul spumant, Crem Sherry și Porto sunt alegerile mele de top pentru Palmiers. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.