Palete Prăjite De Caise-Vanilie

Palete Prăjite De Caise-Vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați palete de caise-vanilie prăjite. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tartă Prăjită Cu Caise Și Vanilie, Prăjituri Prăjite Cu Caise, Vanilie Și Quinoa, și Prăjituri Prăjite Cu Caise, Vanilie Și Quinoa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți caisele și boabele de vanilie (răzuite și cu păstaia) într-o tigaie cu zahărul și amestecați bine. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu, introduceți-l în cuptor și gătiți până când caisele se înmoaie și au o aromă plăcută ușor prăjită. Asigurați-vă că amestecați din când în când, astfel încât amestecul să nu se lipească; adăugați puțină apă dacă vi se pare că se lipeste (aproximativ cupa de la calibru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Lăsați amestecul să se răcească și aruncați boabele de vanilie (sau clătiți și salvați pentru o altă utilizare). Pureați amestecul într-un blender și adăugați suficientă apă, astfel încât să aibă o consistență turnabilă. Se amestecă sucul de lămâie și sarea și se toarnă în forme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Congelați și introduceți un băț odată ce amestecul este semi-înghețat, astfel încât bățul să stea singur; congelați până se fixează complet, cel puțin câteva ore. Desfaceți-le scufundând matrițele într-o tigaie cu laturile înalte, umplută cu apă caldă. Lăsați câteva secunde și trageți ușor în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Rulați paletele în fisticul tocat imediat ce sunt nemodificate (exteriorul ușor topit îi va ajuta să adere mai bine). De asemenea, puteți înmuia paletele foarte repede în apă călduță și apoi să vă rostogoliți în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista