Palete De Porumb

Palete De Porumb
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Paletele de porumb ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, vanilie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Palete Mexicane, Paletas de Pay de Limc. 0, și Palete De Lavandă Cu Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Scoateți porumbul și îndepărtați toate bucățile strânse. Aruncați frunzele și corzile și țineți porumbul vertical peste o cârpă curată . Țineți porumbul cu o mână și tăiați-l în jur pentru a scoate sâmburii (cârpa va ajuta la evitarea ca sâmburii să zboare peste tot). Luați centrele de porumb și rupeți-le în 3-4 bucăți cu mâinile sau, dacă sunt prea tari, cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Puneți porumbul, bucățile de miez, laptele și zahărul într-o cratiță medie la foc moderat și gătiți, amestecând din când în când, până când porumbul este fraged (aproximativ 20 de minute). Acoperiți și abrupți timp de 20-30 pentru a obține multă aromă de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
PorumbPorumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se strecoară, se aruncă centrele de porumb și se amestecă aproximativ 2/3 din sâmburi cu laptele. (Puteți strecura dacă doriți, dar de fapt îmi place textura pe care o dă.) Se amestecă jumătate și jumătate, sare și vanilie și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
VanilieVanilie
PorumbPorumb
LapteLapte
SareSare
4
Se toarnă amestecul în forme, lăsând puțin spațiu în partea de sus pe măsură ce se extinde.
5
Congelați și introduceți un băț odată ce amestecul este semi-înghețat, astfel încât bățul să stea singur și să înghețe până se fixează complet timp de câteva ore. Desfaceți-le scufundând matrițele într-o tigaie cu laturile înalte, umplută cu apă caldă. Lăsați câteva secunde și trageți ușor în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista