Palete De Pepene Verde Gingery
Paletele de pepene verde Gingery ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați pepene verde, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gingery Pepene Verde Petit Fours, Pepenele verde și kiwi fără zahăr (paletas de sandia y kiwi), și Palete Mexicane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pepene verde pur, iaurt, ghimbir, sare, 1/3 cană zahăr și 1 lingură suc de lămâie într-un blender până se omogenizează.
Adăugați mai mult zahăr și suc de lămâie, dacă doriți. (Pur și simplu va avea un gust mai puțin dulce odată înghețat, așa că greșiți pe partea dulce.)
Împărțiți pur și simplu între formele de gheață. Congelați până când amestecul începe să se fixeze în jurul marginilor matrițelor, 45-60 de minute. Se amestecă amestecul în forme pentru a se amesteca; introduceți bețișoare. Congelați până se solidifică, cel puțin 4 ore. Scufundați scurt matrițele în apă fierbinte pentru a elibera paletele.
Faceți înainte: paletele pot fi făcute cu 1 săptămână înainte. Păstrați înghețat.