Paksiw na Pata (tocană de picioare de porc)

Paksiw na Pata (tocană de picioare de porc) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 684 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 2,13 USD pe porție. 46 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de dafin, usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare sunt Paksiw na Pata, Garbanzos con Paticas de Cerdo (năut cu tocană de picioare de porc), și Paksiw na Lechon.
Instrucțiuni
Combinați picioarele porcului, oțetul, apa, sosul de soia, ceapa, usturoiul, boabele de piper, frunzele de dafin, zahărul și sarea împreună într-o oală; aduceți la fierbere timp de 2 până la 3 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut; lăsați tocanita să fiarbă, amestecând ocazional, până când carnea trage ușor din oase și lichidul s-a îngroșat, aproximativ 1 oră.