Paillards de pui la grătar cu sos de Cilantro-mentă

Paillards de pui la grătar cu sos de Cilantro-mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 275 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr, sare și piper kosher, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Pulpe de pui la grătar cu chutney de Cilantro-mentă, Paillards de pui la grătar acru-portocaliu, și Paillards de pui la grătar marinat cu ierburi cu sos de tigaie.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie din fontă. Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați cilantro, mentă, usturoi, jalapeo și zahăr și puls până la tocat.
Adăugați apa, sucul de lămâie și 1 1/2 linguri de ulei de struguri și procesați până când este destul de neted; condimentează cu sare și piper.
Lăsați ușor sânii la o grosime uniformă de 1/2 inch.
Ungeți puiul cu restul de 1/2 lingură de ulei de struguri și condimentați cu sare și piper. Grătați peste un foc moderat fierbinte, întorcându-vă o dată, până când este ușor carbonizat și gătit, aproximativ 6 minute.
Transferați puiul în farfurii, lingurați o parte din pansament deasupra și serviți, trecând pansament suplimentar pe lateral.
Se servește cu: cuscus sau orez.
Note: o porție de 239 de calorii, 9 grăsimi totale gm, 0 grăsimi saturate gm, 6 carbohidrați gm.