Paillards de pui cu lămâie și Oregano
Lămâie și Oregano-frecat Paillards de pui este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 263 calorii. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coajă de lămâie, jumătăți de piept de pui, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paillards de pui cu sos de unt de lamaie, Oregano-Coriandru-Curcan Frecat, și Oregano-Pui De Lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și lăsați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați coaja de lămâie și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi tocat); frecați uniform pe ambele părți ale puiului.
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Se ia de pe foc. Strângeți 1 pană de lămâie uniform peste fiecare jumătate de piept de pui.
Presărați pătrunjelul uniform peste pui.