Paillards de pui cu crustă de susan cu salată de alge marine

Paillards de pui cu crustă de susan cu salată de alge marine
Paillards de pui cu crustă de susan cu salată de alge marine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 468 calorii, 54g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, oțet de orez, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată De Alge Marine De Susan, Salată De Alge Marine De Susan, și Alge Marine De Susan.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul de orez, zahărul și chile într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu până când zahărul este dizolvat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți chile și aruncați. Se amestecă sosul de soia și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3
Acoperiți wakame-ul uscat cu apă caldă într-un castron mediu și înmuiați timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WakameWakame
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se scurge, se strecoară uscat și se lasă deoparte într-un castron mediu de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scoateți semințele din fiecare jumătate de castravete cu o lingură mică și feliați fiecare castravete pe jumătate subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Presărați sarea peste castraveții tăiați felii și frământați ușor cu mâinile până când feliile de castraveți își eliberează apa, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Transferați pe un prosop de bucătărie curat, înfășurați prosopul în jurul castraveților și stoarceți cât mai multă apă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Se adaugă în castron cu wakame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WakameWakame
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Adăugați ridichi, coriandru și scallions la wakame și castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
WakameWakame
10
Adăugați jumătate din amestecul de oțet de orez și 2 linguri de semințe de susan. Aruncați pentru a combina și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
11
Aprindeți un grătar pentru căldură directă mare, aproximativ 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Înveliți jumătățile de piept de pui cu uleiul de susan și restul de 6 linguri semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
13
Așezați una dintre jumătățile de sân pe o foaie mare de folie de plastic, condimentați-o cu sare și piper, acoperiți cu o altă foaie de folie de plastic și bateți până la o grosime uniformă de 1/16 inch și diametrul aproximativ al unei farfurii. Pune deoparte. Repetați cu jumătățile de sân rămase, folosind foi proaspete de plastic pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
Periați grătarul grătarului și acoperiți-l generos cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
15
Scoateți folia de plastic dintr-o parte a 2 a sânilor aplatizați și așezați-le pe grătar, astfel încât să fie întinse plat. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să-l susțineți din partea învelită din plastic cu mâna deschisă și să-l răsturnați pe grătar. Ridicați imediat foile de folie de plastic. Grătiți până când puiul pare opac la margine, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți cu o spatulă și grătiți 15 secunde pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
16
Se scoate pe un platou, se acoperă pentru a se încălzi și se repetă cu celelalte 2 jumătăți de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
17
Serviți fiecare paillard întins pe o farfurie; ar trebui să acopere aproape întreaga suprafață de servire a farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
18
Stropiți amestecul de oțet de orez rămas peste paillards și așezați o movilă mare de salată de alge marine în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Alge MarineAlge Marine
19
De la Fire It Up: peste 400 de rețete pentru grătarul Totul de Andrew Schloss și David Joachim. Text copyright 2011 de Andrew Schloss și David Joachim; fotografii Copyright 2011 de Alison Miksch. Publicat de Chronicle Books LLC.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista