Paiele Zaatar
Nevoie de o marinada vegetariană? Paiele Zaatar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 20. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 80 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de spălare cu ouă, baie de iaurt cu usturoi, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Paiele Zaatar, Fresh Zaatar Freca, și Zaatar Glaze.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Făinați o suprafață de lucru și un sucitor. Puneți aluatul foietaj pe suprafață, presărați ușor cu făină și întindeți-l într-un dreptunghi de aproximativ 8 in. de 12 în. și 1/8 în. gros. Aranjați produsele de patiserie astfel încât să fie orizontale și să tăiați marginile uniforme.
Periați patiseria peste tot cu ulei de măsline.
Presărați jumătatea stângă a produselor de patiserie cu jumătate din zaatar și împăturiți jumătatea dreaptă (fără stropire) peste zaatar, ca și cum ați închide o carte. Presărați ușor blatul de patiserie cu făină și rulați înapoi într-un dreptunghi aproape la fel de mare ca cel cu care ați început. Ca și până acum, periați patiseria cu ulei de măsline, presărați jumătate cu zaatar rămas și pliați jumătate neimprimată peste zaatar.
Rulați cu știftul de câteva ori pentru a sigila.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați patiseria pe lungime în 1/3-in.- benzi largi. Răsuciți fiecare bandă lejer de câteva ori și puneți-o pe o foaie de copt unsă (împingeți capetele pe foaie pentru a împiedica paiul să nu se răsucească; este posibil să aveți nevoie de 2 foi). Dab blaturi de benzi ușor cu spălare de ou.
Coaceți paiele până se rumenesc mediu, 12 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească 1 minut, apoi slăbiți ușor din foaie cu spatula.
Se servește cald sau rece, cu baie de iaurt cu usturoi.