Paie De Brânză Parmezan
Parmezan paie de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 50 calorii. Această rețetă servește 32 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Un amestec de ou, piper măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paie De Brânză Parmezan, Parmezan-Fistic Paie De Brânză, și Parmezan Și Paie De Brânză Din Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. bateți oul și apa cu biciul de sârmă până se amestecă bine; deoparte. Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată.
Rola în dreptunghi 14x10-inch; se taie în jumătate pe lungime.
Ungeți ușor ambele jumătăți de patiserie cu o parte din amestecul de ouă.
Presărați 1/4 cană de brânză și 1/4 linguriță. din piper uniform peste una dintre bucățile de patiserie; acoperiți cu bucata de patiserie rămasă, cu partea de ou în jos.
Rulați ușor cu sucitorul pentru a sigila două bucăți de patiserie împreună.
Tăiați transversal în benzi de 18 (3/4 inci). Răsuciți fiecare bandă, apoi așezați, la 2 centimetri distanță, pe foi de copt unse, apăsând capetele benzilor de patiserie pe foaia de copt pentru a le fixa.
Ungeți cu amestecul de ouă rămas; presărați uniform cu restul de 1/4 cană de brânză și restul de 1/4 linguriță. pepper.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc.
Serviți cald sau răcit la temperatura camerei.