Paie de brânză cu lămâie și piper negru
Paiele de brânză cu lămâie și piper negru necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, foietaj, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Paie de brânză cu lămâie și piper negru, Paie de brânză de susan Cheddar și negru, și Ton cu piper negru, anghinare și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Combinați brânza, coaja și piperul într-un castron mic.
Presărați amestecul peste jumătate din foaia de patiserie, lăsând o margine de 1/4 inch. Îndoiți cealaltă jumătate peste amestecul de brânză. Făinați un sucitor și rulați produse de patiserie într-un dreptunghi de 14 pe 7 inci.
Tăiați transversal în benzi de 3/8 inci.
Răsuciți fiecare bandă de 4 sau 5 ori.
Așezați pe 2 foi de copt unse, apăsând în jos pe capete pentru a menține benzile răsucite.
Coaceți până se rumenesc (rotiți tigăile la jumătatea drumului), 11 până la 13 minute.
Lăsați să se răcească pe tigaie timp de 2 minute.
Scoateți paiele; se lasă deoparte până se răcește complet. (Paiele de brânză se vor păstra câteva zile într-un recipient etanș.)