Paie De Brânză
Paiele de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 17 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, brânză cheddar, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paie De Brânză, Paie De Brânză, și Paie De Brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă brânza.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Adăugați treptat lapte, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un 12-in. pătrat.
Tăiați pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate pe lățime în 1/2-in. benzi.
Se presară cu boia de ardei.
Loc 1 în. separat pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Se coace la 425 la 6-8 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
![Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut]()
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie aproape de meridianul 4. Longitudinea este 60% vin de bază din vintage 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă din foudre și stejar neutru. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4GR / L.