Paie De Brânză
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da paie brânză un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 143 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Paie De Brânză, Paie De Brânză, și Paie De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: presă cookie cu vârf de stea
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Puneți brânza înmuiată și untul în vasul unui mixer electric greu. Folosind cel mai greu accesoriu pentru paleta mixerului, bateți până când amestecul are consistența frișcăi, 15 până la 30 de minute.
Într-un castron mare, cernem 3 căni de făină cu sare, piper negru, piper cayenne și praf de usturoi. Adăugați treptat făina condimentată la amestecul de brânză cu linguri mari, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați treptat restul de 1 cană de făină nesezonată până când aluatul este oarecum rigid, dar încă suficient de moale pentru a fi împins printr-o presă pentru prăjituri; este posibil să nu fie nevoie să adăugați toată făina.
Pulverizați ușor 4 foi de prăjituri cu spray de gătit. Puneți o porție din aluat într-o presă pentru prăjituri prevăzută cu tubul stelar și apăsați aluatul pe o foaie de prăjituri în fâșii lungi care rulează lungimea tigaiei. Repetați până când tigaia este plină.
Coaceți până când paiele sunt maro auriu și crocante, aproximativ 20 de minute.
Cu mâinile sau cu un cuțit ascuțit, rupeți sau tăiați benzile lungi în lungimi de 3 inci. Folosiți o spatulă plată, subțire sau un strungar pentru ouă pentru a îndepărta fâșiile de brânză din tigaie. Lăsați-le să se răcească pe un suport de sârmă. Când sunt complet reci, serviți sau depozitați într-un recipient bine acoperit.