Paie De Brânză
Paiele de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă servește 22. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de foietaj, brânză gruyere, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Paie De Brânză, Paie De Brânză, și Paie De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Întindeți fiecare foaie de foietaj pe o placă ușor făinată până când este de 10 x 12 inci. Bateți oul cu 1 lingură de apă și periați suprafața patiseriei.
Presărați fiecare foaie uniform cu 1/4 cană de parmezan, 1/2 cană de gruyere, 1/2 linguriță de cimbru, 1/2 linguriță de sare și puțin piper. Cu sucitorul, apăsați ușor aromele în foietajul.
Tăiați fiecare foaie în cruce cu un cuțit înfăinat sau o roată de pizza în 11 sau 12 benzi. Răsuciți fiecare bandă și așezați-o pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute, până când se rumenesc ușor și se umflă. Întoarceți fiecare paie și coaceți încă 2 minute. Nu coaceți prea mult sau brânza va arde. Se răcește și se servește la temperatura camerei.
Lăsați aluatul foietaj să se dezghețe la frigider peste noapte.
Fotografie de Quentin Bacon