Paella În Stil Spaniol

Paella În Stil Spaniol
Rețeta paellan în stil spaniol este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Acest curs principal are 281 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, fâșii de piper, fâșii de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Paella În Stil Spaniol, Paella în stil cubanez: Paella Cubana, și Paella Spaniolă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, gătiți cârnații și puiul în ulei timp de 5 minute sau până când cârnații se rumenesc ușor și puiul nu mai este roz, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Scurgeți dacă este necesar.
4
Se amestecă orezul și ceapa. Gatiti pana cand ceapa este frageda si orezul se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Adăugați bulionul, roșiile, ardeiul, cayenne, sarea și șofranul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
șofranșofran
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(tub Mare)(tub Mare)
6
Se amestecă creveții, ardeii și mazărea. Acoperiți și gătiți 10 minute mai mult sau până când orezul este fraged, creveții devin roz și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care îl puteți încerca este Vina Herminia Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Vina Herminia Tempranillo
Vina Herminia Tempranillo
Un vin foarte curat și structurat, care arată nuanțele îmbătrânirii sale în noul stejar American. Fructe întunecate Intense, cu arome de fructe coapte și lemn dulce cu note de vanilie tipice îmbătrânirii stejarului American. Generos și echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista