Paellanul în stil Sardinian este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 479 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, apă caldă, cocoloașe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Paella în stil cubanez: Paella Cubana, Paella În Stil Venețian, și Paella În Stil Spaniol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, zdrobiți șofranul în 1/2 cană de apă caldă și lăsați să stea 10 minute. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie foarte mare, adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
șofran
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mare, amestecând, până se rumenesc ușor, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fregola și chorizo și gătiți, amestecând, până când chorizo eliberează o parte din grăsime și începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Fregula
4
Adăugați roșiile, vinul alb, șofranul și lichidul său de înmuiere și restul de 6 căni de apă caldă în tigaia saut și aduceți la fierbere. Se amestecă 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper, se acoperă și se gătește la foc mic până când fregola este foarte mestecată și supă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fregula
șofran
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Condimentați creveții și snapperul roșu cu sare și piper și adăugați-i în tigaie împreună cu midii și cocoloși, cuibărindu-i în fregola. Aduceți la fierbere. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mic până când fregola este al dente, peștele este doar gătit și midiile și cocoșii s-au deschis, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Red Snapper
Cockles
Fregula
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați paella să stea 5 minute; fregola va absorbi puțin mai mult din lichid, dar vasul ar trebui să fie puțin bulion. Aruncați midii și cocoșii care nu s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cockles
Fregula
Cutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Presărați fregola cu pătrunjelul tocat și serviți imediat.