Paella Valenciană Originală

Paella Valenciană Originală
Rețeta Paellanul Valencian Original este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 6 porții cu 754 calorii, 55g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, pimenton, fasole lima și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paella Valenciană, Tarta Cu Portocale Valenciene, și Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați generos puiul și iepurele cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Iepure întregIepure întreg
SareSare
2
Într-o tigaie de paella de 16 până la 18 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați puiul și iepurele și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Iepure întregIepure întreg
4
Adăugați toate fasolea și gătiți până încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic, adăugați usturoiul, roșiile și 2 vârfuri de sare și gătiți, amestecând din când în când, până când Roșia s-a întunecat la o nuanță mai profundă de roșu, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
SareSare
5
Se amestecă melcii (dacă se utilizează), se presară în pimentn și se adaugă apa. Aduceți la foc mic și continuați să fierbeți timp de 10 minute sau până când carnea și fasolea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscargotEscargot
FasoleFasole
ApăApă
CarneCarne
6
Adăugați șofranul și (dacă nu utilizați melci) rozmarinul. Gustați pentru sare și reglați condimentul după cum este necesar. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
RozmarinRozmarin
șofranșofran
EscargotEscargot
SareSare
7
Se presară orezul. Cu o lingură de lemn, sondați tigaia pentru a vă asigura că orezul este distribuit uniform. Nu amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
8
Gatiti, neacoperit, timp de 10 minute la foc mare, apoi reduceti-l la minim si gatiti inca 8 minute, sau pana cand lichidul este absorbit si orezul este al punto, cu doar o muscatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
9
Scoateți paella de pe foc, acoperiți cu prosoape de hârtie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista