Rețeta Paella Valencianan este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 25. O porție conține 272 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fire de șofran, ulei de măsline, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, și Paella Valenciana.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă șofranul în bulionul de pui; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
șofran
3
Încălziți uleiul în tigaie de paella sau tigaie foarte mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați pui și carne de porc; gatiti pana cand puiul se rumeneste usor, transformand carnea ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Adăugați usturoiul, ceapa și cârnații; gatiti si amestecati 5 min. sau până când ceapa este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați orez; gatiti si amestecati 5 min. Îndepărtați cu grijă orice exces de ulei. Se amestecă frunzele de dafin, vinul, roșiile și piperul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați jumătate din bulionul de pui. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8
Adăugați creveți, calmar, monkfish, scoici și midii; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monkfish
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Calmar
9
Puneți paella cu grijă în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Adăugați suficient stoc de pui rămas pentru a acoperi ingredientele în tigaie. Se acoperă cu mazărea și ardeii grași; acoperi.