Rețeta Paella Valenciana ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $3.08 pe portie. Acest fel principal are 718 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Un amestec de orez arborio, ulei de măsline, creveți jumbo în coji și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, și Paella Valenciana.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și usturoiul, acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați ceapa și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie și piureul până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-o tigaie foarte mare, adâncă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează pulpele de pui cu sare și piper negru, adaugă în tigaie și gătește la foc moderat, întorcându-se ocazional, până când sunt aurii peste tot, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Picior De Pui
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați pulpele de pui pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
6
Adăugați piureul de ceapă, chorizo tăiat cubulețe, ardeii piquillo și fasolea de unt în tigaie și gătiți, amestecând, până la sfârâit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Piquillo
Fasole De Unt
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați bulionul de pui și șofranul mărunțit, condimentați cu sare și dați la fiert. Se amestecă orezul. Cuibărește pulpele de pui în orez, acoperă și gătește la foc moderat până când orezul este aproape fraged, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Picior De Pui
șofran
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile Paharului
8
Adăugați mazărea, midiile, scoicile și creveții, acoperiți și gătiți până când crustaceele sunt deschise și puiul este gătit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii