Paella Valenciana

Paella Valenciana
Rețeta Paella Valenciana ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $3.08 pe portie. Acest fel principal are 718 calorii, 34G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Un amestec de orez arborio, ulei de măsline, creveți jumbo în coji și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, și Paella Valenciana.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și usturoiul, acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Transferați ceapa și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie și piureul până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-o tigaie foarte mare, adâncă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează pulpele de pui cu sare și piper negru, adaugă în tigaie și gătește la foc moderat, întorcându-se ocazional, până când sunt aurii peste tot, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Picior De PuiPicior De Pui
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați pulpele de pui pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
6
Adăugați piureul de ceapă, chorizo tăiat cubulețe, ardeii piquillo și fasolea de unt în tigaie și gătiți, amestecând, până la sfârâit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
Fasole De UntFasole De Unt
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați bulionul de pui și șofranul mărunțit, condimentați cu sare și dați la fiert. Se amestecă orezul. Cuibărește pulpele de pui în orez, acoperă și gătește la foc moderat până când orezul este aproape fraged, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Picior De PuiPicior De Pui
șofranșofran
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați mazărea, midiile, scoicile și creveții, acoperiți și gătiți până când crustaceele sunt deschise și puiul este gătit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
9
Lăsați paella să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista