Ușor Paellan este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, scoici de mare, cârnați de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Paella Ușoară, Paella Ușoară, și Paella ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Se pulverizează două vase de copt din sticlă de 11x7 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, aruncați creveții și scoicile cu 1 lingură de ulei și un vârf generos de fire de șofran; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Spray De Gătit
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Creveți
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți 1 lingură de ulei rămas la foc mediu. Gatiti usturoiul si ceapa in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă roșiile, anghinarea și cârnații. Gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Tomate
Cârnați
Usturoi
Ceapă
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Întindeți jumătate din amestecul de orez uniform în fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți bulionul, boia de ardei și 1 linguriță de șofran până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se toarnă 2 căni de amestec de bulion uniform peste amestecul de orez în fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Puneți creveți și scoici pe amestecul de orez în fiecare fel de mâncare. Acoperiți și coaceți 15 până la 20 de minute sau până când creveții sunt roz și scoicile sunt albe și opace.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca CVNE Seleccion de fincas Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.