Paella Ușoară

Paella Ușoară
Ușor Paellan este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, scoici de mare, cârnați de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Paella Ușoară, Paella Ușoară, și Paella ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Se pulverizează două vase de copt din sticlă de 11x7 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, aruncați creveții și scoicile cu 1 lingură de ulei și un vârf generos de fire de șofran; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Spray De GătitSpray De Gătit
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți 1 lingură de ulei rămas la foc mediu. Gatiti usturoiul si ceapa in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă roșiile, anghinarea și cârnații. Gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
TomateTomate
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Întindeți jumătate din amestecul de orez uniform în fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți bulionul, boia de ardei și 1 linguriță de șofran până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se toarnă 2 căni de amestec de bulion uniform peste amestecul de orez în fiecare vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți creveți și scoici pe amestecul de orez în fiecare fel de mâncare. Acoperiți și coaceți 15 până la 20 de minute sau până când creveții sunt roz și scoicile sunt albe și opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca CVNE Seleccion de fincas Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de mineral din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Asociere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista