Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați perfect Paellan. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 620 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți frunze de dafin, fulgi de piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paellan printre altele-Paellan entre-autres, și Crustacee Paella (Paella de Marisco) din ' Spania.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie foarte largă sau paella, preîncălzită la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații de tigaie, usturoi zdrobit, fulgi de ardei roșu, adăugați orez și sotati 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fire de șofran, frunze de dafin, bulion și cimbru și aduceți lichidele la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia cu capac sau folie și reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Într-o tigaie separată antiaderentă, la foc mediu mare pui maro pe ambele părți în 1 lingură ulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ardei și ceapă în tigaie și gătiți 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați chorizo în tigaie și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
După aproximativ 13 minute, adăugați crustacee în tigaia de orez, cuibărindu-le în orezul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă mazăre, se împrăștie coaja de lămâie peste orez și fructe de mare, apoi se acoperă din nou tigaia. După 5 minute, scoateți capacul sau folia din paella și aruncați orice coajă de midie nedeschisă. Amestecați amestecul de orez și fructe de mare și ridicați tulpinile de dafin și cimbru, acum goale de frunzele lor. Aranjați puiul gătit și ardeii, ceapa și chorizo în jurul tigaiei. Se acoperă cu pătrunjel și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Fiert
Nonpareils Argintii
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier