Paella Perfectă

Paella Perfectă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați perfect Paellan. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 620 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți frunze de dafin, fulgi de piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paellan printre altele-Paellan entre-autres, și Crustacee Paella (Paella de Marisco) din ' Spania.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie foarte largă sau paella, preîncălzită la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații de tigaie, usturoi zdrobit, fulgi de ardei roșu, adăugați orez și sotati 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați fire de șofran, frunze de dafin, bulion și cimbru și aduceți lichidele la fierbere la foc mare. Acoperiți tigaia cu capac sau folie și reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Într-o tigaie separată antiaderentă, la foc mediu mare pui maro pe ambele părți în 1 lingură ulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ardei și ceapă în tigaie și gătiți 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați chorizo în tigaie și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
După aproximativ 13 minute, adăugați crustacee în tigaia de orez, cuibărindu-le în orezul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se toarnă mazăre, se împrăștie coaja de lămâie peste orez și fructe de mare, apoi se acoperă din nou tigaia. După 5 minute, scoateți capacul sau folia din paella și aruncați orice coajă de midie nedeschisă. Amestecați amestecul de orez și fructe de mare și ridicați tulpinile de dafin și cimbru, acum goale de frunzele lor. Aranjați puiul gătit și ardeii, ceapa și chorizo în jurul tigaiei. Se acoperă cu pătrunjel și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți cu pene de lămâie și pâine caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista