Paella la gratar

Paella la gratar
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 10 minute de petrecut în bucătărie, Paellan on the Grill ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 845 de calorii, 53 g de proteine și 31 g de grăsimi fiecare. Pentru 4,84 USD per porție, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de șofran, pui, supă de pui și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat european. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 92%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paellan la grătar, Paellan la grătar și Tigaie Paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne).

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Aprindeți mai multe coșuri de pornire umplute cu cărbune și lăsați să ardă până când brichetele sunt acoperite cu cenușă gri.
3
Pune cărbunele în centrul fundului unui grătar mare, așezați grătarul și acoperiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
15 Scoici De Mare, Uscate15 Scoici De Mare, Uscate
4
Lăsați să se încălzească cel puțin 30 de minute înainte de a găti.
5
Ungeți puiul cu puțin ulei de canola și stropiți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Paella Cu Bob ScurtOrez Paella Cu Bob Scurt
4 Căni De Orez Paella Cu Bob Scurt4 Căni De Orez Paella Cu Bob Scurt
Orez Paella Cu Bob ScurtOrez Paella Cu Bob Scurt
6
Puneți puiul cu pielea în jos pe partea mai rece a grătarului (marginea exterioară), pentru a găti indirect și încet și puneți capacul. Gătiți puiul până când se rumenește pe ambele părți și este aproape complet gătit, aproximativ 12 minute pentru piept și 15 minute pentru coapse și aripioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți ColosaliCreveți Colosali
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire
7
Scoateți într-o tavă de foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat SubțireChorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire
8
Tăiați sânii în 3 sau 4 bucăți.
9
Combinați supa de pui și șofranul într-o cratiță medie și aduceți la fiert, fie pe partea fierbinte a grătarului, fie pe un arzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(o încrucișare între și )(o încrucișare între și )
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Adăugați scoici, acoperiți și gătiți până când scoicile se deschid, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
11
Scoateți scoicile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați midiile în bulion, acoperiți și gătiți până se deschid midiile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
13
Transferați într-un castron. Aruncați orice crustacee care nu se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Ungeți creveții, părțile tăiate ale homarilor, scoici și părțile tăiate ale lămâilor cu puțin ulei și stropiți cu sare și piper pe toate părțile. Creveții la grătar aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Prăjiți homarul cu partea tăiată în jos până când este carbonizat și tocmai fiert, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
15
Scoateți ghearele și cozile, dar lăsați cojile pe; aruncați cadavrele. Scoicile la grătar până când sunt ușor carbonizate și aproape fierte, aproximativ 1 minut pe parte. Prăjiți lămâia cu partea tăiată în jos până se carbonizează, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
16
Scoateți toate ingredientele în tavă.
17
Încinge 3 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare pentru paella la foc direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
18
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
19
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
20
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând ocazional, până când se rumenește și devine crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
21
Adăugați orezul și gătiți, amestecând continuu, timp de câteva minute. Începeți să adăugați bulionul câte 1 cană și gătiți, amestecând constant, până când orezul este al dente, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
22
Aranjați puiul, scoici, scoici, creveți, scoici, mazăre, homar și ardei piquillo în orez. Stoarceți sucul din 4 dintre jumătățile de lămâie deasupra și cuibărați celelalte 4 jumătăți în orez. Pătrunjelul se împrăștie deasupra. Amestecați ușor pentru a aduce o parte din orez de jos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PiquilloPiper Piquillo
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Paellan în meniu? Încercați să combinați cu Tempranillo, Grenache și Albarino. Când asociezi vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmezi regula „ce crește împreună merge împreună”? Vă recomandăm albariño pentru vin alb și garnachan și tempranillo pentru roșu. The Steppe Cellars Tempranillo - Grenache - Mourvedre cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Beciuri de stepă Tempranillo - Grenache - Mourvedre
Beciuri de stepă Tempranillo - Grenache - Mourvedre
Arome de cassis, cuișoare și piper negru lemn dulce și pâine prăjită. Cu corp mediu, cu o intensitate minunată de fructe de mărăcini și arome de cireșe negre. Final lung cu arome de ciocolată și boabe de cafea proaspete.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista