Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Paella de homar parfumată cu șofran ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,63 USD pe porție. Este o destul de scump rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Un amestec de lămâi, fire de șofran, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 87%. Încercați Șofran Creveți Paella, Șofran Fructe De Mare Paella, și Cuscus parfumat cu șofran cu nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie foarte mare sau paella la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați creveții cu cap și căutați pe fiecare parte până când devin portocalii și s-au rumenit ușor (ar trebui să fie încă crude în interior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Scoateți creveții și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Reduceți focul la mediu și amestecați ceapa roșie și usturoiul. Gatiti cateva minute pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida. Se amestecă orezul Arborio până se acoperă cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio Rice
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se toarnă stocul de pește și se condimentează cu șofran, boia de ardei, coajă de lămâie și oregano. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se amestecă sare de mare după gust. Reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți ușor neacoperit timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
Nonpareils Argintii
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
șofran
6
Așezați decorativ midiile și creveții cu capul în orez, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Apoi, împingeți snapperul roșu și creveții deveined în orez, recuperați și fierbeți încă 10 minute. La final, adăugați homar și presărați cu roșii tăiate cubulețe. Acoperiți și fierbeți până când midiile s-au deschis, orezul este fraged, iar homarul este fierbinte; încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red Snapper
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se servește în tigaia paella garnisită cu pene de lămâie.
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climate" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Oktsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare, cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu carne galbenă, în special piersici, cu un indiciu de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, gust bun și un finisaj glorios.