Paella de fructe de mare mixte cu cârnați și fasole Roz

Rețeta Paella de fructe de mare mixte cu cârnați și fasole roz este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru $ 4.16 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 493 calorii, 45g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oregano, conserve de roșii, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi orezul alb de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Paella pentru Patru; o minunată tocană de fructe de mare mixte spaniole, Fructe de mare Simple și cârnați Paella, și Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne).
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați somonul, creveții, cârnații, roșiile, fasolea, ardeiul gras, oregano și șofranul, puneți la foc mediu-mare și aduceți la foc mic.
Lăsați să fiarbă până când creveții sunt roz aprins și fierți, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul fiert și se gătește 2 minute pentru a se încălzi.
Se ia de pe foc, se amestecă pătrunjelul, se condimentează după gust cu sare și piper și se servește.