Paella de fructe de mare mixte cu cârnați și fasole Roz
Rețeta Paella de fructe de mare mixte cu cârnați și fasole roz este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru $ 4.16 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 493 calorii, 45g de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oregano, conserve de roșii, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi orezul alb de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Paella pentru Patru; o minunată tocană de fructe de mare mixte spaniole, Fructe de mare Simple și cârnați Paella, și Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne).
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Între timp, într-o cratiță mare, combinați somonul, creveții, cârnații, roșiile, fasolea, ardeiul gras, oregano și șofranul, puneți la foc mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
șofran
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Lăsați să fiarbă până când creveții sunt roz aprins și fierți, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul fiert și se gătește 2 minute pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Se ia de pe foc, se amestecă pătrunjelul, se condimentează după gust cu sare și piper și se servește.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 123 de dolari pe sticlă.