Paella de anghinare și fasole

Paella de anghinare și fasole
Rețeta de anghinare și paella de fasole ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 35 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 404 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.33 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, fasole, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Baie De Fasole, Baie De Fasole Roșie, și Fasole Roșie Jambalaya.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă bulionul și orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 minute.
4
Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti neacoperit 5-10 minute, amestecand ocazional, pana cand orezul si mazarea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ați putea încerca este CVNE Seleccion de fincas Tempranillo. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de mineral din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Asociere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista