Paella cu sparanghel și mazăre de zahăr

Paella cu sparanghel și mazăre de zahăr
Rețeta Paella cu sparanghel și mazăre de zahăr ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 743 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei prăjiți din borcan, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Paella Rapidă De Pui Cu Mazăre De Zahăr, Paella rapidă de pui cu mazăre de zahăr, și Se prăjește carnea de porc cu sparanghel și mazăre de zahăr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți, clătiți sub apă rece și scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Aduceți 4 1/2 căni de bulion la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați coji de creveți rezervate; fierbeți 10 minute. Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu; adăugați șofran și lăsați deoparte 5 minute să se absoarbă. Se strecoară vinul infuzat cu șofran într-o cană de măsurare de 8 căni. Se strecoară în bulion de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați suficient bulion de pui pentru a măsura 5 căni de amestec de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
6
Încălziți uleiul într-o oală largă mare (cel puțin 3 inci adâncime) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se adaugă chorizo și saut până se rumenesc ușor, rupându-se în bucăți de 1/2 inch cu partea de lingură, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
8
Adăugați ceapa. Reduceți căldura la mediu și saut până când ceapa este ușor moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Adăugați usturoiul și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați roșii și ardei. Saut până când roșiile sunt moi și sucurile se evaporă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
TomateTomate
11
Se amestecă boia și sarea, apoi orezul. (Sparanghelul, amestecul de bulion și amestecul de orez pot fi preparate cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BulionBulion
OrezOrez
SareSare
12
Lăsați fiecare să stea la temperatura camerei.)
13
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se adaugă amestecul de bulion în amestecul de orez și se aduce la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim și fierbeți 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
15
Scoateți oala de pe foc. Împrăștiați creveții. Puneți scoici și midii în amestec de orez, cu balamale în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Puneți oala în cuptor și coaceți paella, neacoperită, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Presărați mazăre și sparanghel peste. Continuați să coaceți până când bulionul este absorbit, orezul este fraged, iar scoicile și midiile se deschid, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
MidiiMidii
BulionBulion
ScoiciScoici
MazăreMazăre
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Transferați oala pe suprafața de lucru. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
19
Transferați paella într-un vas mare de mică adâncime.
20
Se ornează cu pene de lămâie și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Ingrediente

454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsparanghel subțire, tăiat, tăiat în lungimi de 1 inchsparanghel subțire, tăiat, tăiat în lungimi de 1 inch170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOLegături de cârnați chorizo spanioli, carcase eliminateLegături de cârnați chorizo spanioli, carcase eliminate1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec3maricatei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt2Bucăți de caramele Heath BarPiment de la Vera (boia afumată spaniolă fierbinte) sau boia maghiară fierbintePiment de la Vera (boia afumată spaniolă fierbinte) sau boia maghiară fierbinte6creveți și cu venePene de lămâiePene de lămâie567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO18 scoici mici cu gât mic (aproximativ, curățate18 scoici mici cu gât mic (aproximativ, curățate1Ceapa galbena medie, tocata(despre) bulion de pui cu conținut scăzut de sare, împărțit(despre) bulion de pui cu conținut scăzut de sare, împărțit24midii, curățate, decojitemidii, curățate, decojite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata482pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/2 căni de orez Bomba spaniol, orez arborio Italian sau orez alb cu bob mediu (aproximativ1/2 căni de orez Bomba spaniol, orez arborio Italian sau orez alb cu bob mediu (aproximativ791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei piquillo conservați prăjiți scursi sau ardei roșii prăjiți scursi din borcan, tocați grosierardei piquillo conservați prăjiți scursi sau ardei roșii prăjiți scursi din borcan, tocați grosier1Bucăți de caramele Heath Barfire de șofran sfărâmatefire de șofran sfărâmate1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcreveți mari nefierte, decojite, deveined, cozi lăsate intacte, scoici rezervatecreveți mari nefierte, decojite, deveined, cozi lăsate intacte, scoici rezervate142pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmazăre de zahăr, tăiatămazăre de zahăr, tăiată340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșie mare, înjumătățită, însămânțată, tăiată în cuburi de 3/4 inchroșie mare, înjumătățită, însămânțată, tăiată în cuburi de 3/4 inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista