Rețeta Paella cu sparanghel și mazăre de zahăr ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 743 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei prăjiți din borcan, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Paella Rapidă De Pui Cu Mazăre De Zahăr, Paella rapidă de pui cu mazăre de zahăr, și Se prăjește carnea de porc cu sparanghel și mazăre de zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti sparanghelul intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți, clătiți sub apă rece și scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Aduceți 4 1/2 căni de bulion la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați coji de creveți rezervate; fierbeți 10 minute. Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu; adăugați șofran și lăsați deoparte 5 minute să se absoarbă. Se strecoară vinul infuzat cu șofran într-o cană de măsurare de 8 căni. Se strecoară în bulion de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Coji De Paste
Creveți
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați suficient bulion de pui pentru a măsura 5 căni de amestec de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Încălziți uleiul într-o oală largă mare (cel puțin 3 inci adâncime) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se adaugă chorizo și saut până se rumenesc ușor, rupându-se în bucăți de 1/2 inch cu partea de lingură, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
8
Adăugați ceapa. Reduceți căldura la mediu și saut până când ceapa este ușor moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
9
Adăugați usturoiul și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
10
Adăugați roșii și ardei. Saut până când roșiile sunt moi și sucurile se evaporă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Tomate
11
Se amestecă boia și sarea, apoi orezul. (Sparanghelul, amestecul de bulion și amestecul de orez pot fi preparate cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bulion
Orez
Sare
12
Lăsați fiecare să stea la temperatura camerei.)
13
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Se adaugă amestecul de bulion în amestecul de orez și se aduce la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim și fierbeți 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
15
Scoateți oala de pe foc. Împrăștiați creveții. Puneți scoici și midii în amestec de orez, cu balamale în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Creveți
Scoici
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Puneți oala în cuptor și coaceți paella, neacoperită, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Presărați mazăre și sparanghel peste. Continuați să coaceți până când bulionul este absorbit, orezul este fraged, iar scoicile și midiile se deschid, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Midii
Bulion
Scoici
Mazăre
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Transferați oala pe suprafața de lucru. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
19
Transferați paella într-un vas mare de mică adâncime.