Paellan cu fructe de mare la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți sare, orez cu bob scurt, Chipotle chile în adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Paella Cu Fructe De Mare La Grătar, Fructe de mare la grătar și Paella Chorizo, și Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne).
Instrucțiuni
1
Faceți bulionul: într-o cratiță mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați cojile de creveți și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Creveți
3
Adăugați ceapa și morcovul și gătiți, amestecând, până când ceapa începe să se rumenească, cu 5 minute mai mult. Se amestecă pasta de roșii și se fierbe timp de 2 minute, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Morcov
Ceapă
4
Adăugați sherry și fierbeți timp de 1 minut, apoi adăugați apa și reveniți la fierbere. Se amestecă usturoiul, cimbru, frunze de dafin, chipotle și șofran și se fierbe la foc mic timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
șofran
Usturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cimbru
Apă
5
Strecurați bulionul într-o cratiță, apăsând puternic pe solide; ar trebui să aveți 6 căni. Se condimentează cu sare. Acoperiți și păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Faceți PAELLA: aprindeți un grătar. Dacă folosiți cărbune, construiți un foc mare care va dura cel puțin 30 de minute. Porniți mai mulți cărbuni într-un starter de coș pentru a alimenta focul. Dacă utilizați un grătar pe gaz, setați arzătorul central la foc mare și arzătoarele laterale sau din față și din spate la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Așezați o tigaie de paella de 14 până la 16 inci sau o tigaie de prăjire din oțel inoxidabil de 14 inci peste un foc mediu-fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Adăugați uleiul de măsline și încălziți până la sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
9
Adăugați scallions, ceapă și poblano. Dacă utilizați cărbune, mutați tigaia pe partea mai rece a grătarului; dacă utilizați gaz, reduceți căldura la minim. Gatiti, amestecand cu o paleta mare de lemn sau lingura, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ceapa Verde
Piper Poblano
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Tigaie
10
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se amestecă roșiile, porumbul, fasolea verde și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Tomate
Porumb
Orez
Sare
11
Adăugați bulionul fierbinte la orez; agitați tigaia pentru a distribui orezul uniform. Mutați tigaia în partea mai fierbinte a unui grătar cu cărbune sau creșteți căldura la moderat scăzută pe un grătar cu gaz. Dacă folosiți cărbune, împrăștiați ierburile peste cărbuni. Dacă utilizați un grătar cu gaz, așezați ierburile în cutia de fumător sau împrăștiați-le peste barele de căldură. Acoperiți grătarul și lăsați paella să gătească, agitând tigaia o dată sau de două ori, până când bulionul a fost absorbit și orezul este aproape fraged, aproximativ 20 de minute. Orezul ar trebui să se gătească la foc mic; adăugați cărbuni fierbinți la foc dacă începe să se estompeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ierburi
Zahăr Roșu Grosier
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Tigaie
12
Împrăștiați creveții peste orez și cuibăriți midiile în paella, cu balama în jos. Acoperiți grătarul; gatiti pana cand crevetii sunt roz si midiile se deschid, aproximativ 5 minute. Aruncați orice midii care nu se deschid. Folosind o paletă sau o lingură mare de lemn, transferați paella cu fructe de mare în farfurii, răzuind orezul crocant de pe fundul tigaiei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Creveți
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Tigaie
13
Recomandare de vin: un Vinho Verde portughez este un meci răcoritor pentru ardeii iute fumurii de aici. Căutați o Quinta da Aveleda Nonvintage sau Grinalda 2000.