Paella Cu Fructe De Mare

Paella Cu Fructe De Mare
Rețeta Paella cu fructe de mare ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 2 ore. Această rețetă face 8 porții cu 571 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, mazăre, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella Cu Fructe De Mare, și Paella Cu Fructe De Mare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și osați halibutul, apoi tăiați-l în cuburi l-inch. Rezervați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2
Presărați bucățile de halibut cu sare grosieră și lăsați să stea până când sunt gata de utilizare. Scoateți creveții și rezervați cojile. Într-o oală mare puneți 7 căni de apă, cojile de creveți rezervate, resturile de halibut, merlan, frunze de dafin, cimbru, crenguțe de pătrunjel, sare și ceapa decojită. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe 1 oră. Se strecoară și se rezervă 6 căni de bulion. Îndepărtați merlanul, îndepărtând pielea și oasele și adăugați acest pește în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
HalibutHalibut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
MerlanMerlan
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Încălziți uleiul într-o tigaie de paella metalică cu o bază de aproximativ 15 inci și sotati creveții și homarul până devin roz (lăsați homarul puțin mai mult decât creveții).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoate.
5
Adăugați bucățile de halibut în tigaie și sotati un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoate. În uleiul rămas, sotati rapid inelele de calmar, apoi adăugați ceapa tocată și gătiți până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Adăugați roșia și gătiți un minut sau două până când cea mai mare parte a lichidului de roșii s-a evaporat. Se amestecă orezul și se acoperă bine cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Se toarnă bulionul de pește rezervat, fierbând fierbinte, mazărea, șofranul și sarea. Se fierbe, neacoperit și amestecând ocazional, aproximativ 10 minute, sau până când orezul nu mai este supă, dar rămâne ceva lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați usturoiul zdrobit și amestecați creveții, bucățile de halibut și fâșiile de pimiento. Aranjați homarul deasupra și împingeți midiile în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
HalibutHalibut
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Se introduce într-un cuptor de 325 F, neacoperit, timp de 15-20 de minute, sau până când lichidul este absorbit, dar orezul nu este destul de gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Scoateți, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
12
Se presară pătrunjel și se ornează cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Se servește cu o salată verde și un vin alb răcit precum Marqus de Riscal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
14
articol var
15
Type_27_data = {};
16
articol
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista