Rețeta Paella cu fructe de mare ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 2 ore. Această rețetă face 8 porții cu 571 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, mazăre, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella Cu Fructe De Mare, și Paella Cu Fructe De Mare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați și osați halibutul, apoi tăiați-l în cuburi l-inch. Rezervați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2
Presărați bucățile de halibut cu sare grosieră și lăsați să stea până când sunt gata de utilizare. Scoateți creveții și rezervați cojile. Într-o oală mare puneți 7 căni de apă, cojile de creveți rezervate, resturile de halibut, merlan, frunze de dafin, cimbru, crenguțe de pătrunjel, sare și ceapa decojită. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe 1 oră. Se strecoară și se rezervă 6 căni de bulion. Îndepărtați merlanul, îndepărtând pielea și oasele și adăugați acest pește în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Halibut
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Merlan
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți uleiul într-o tigaie de paella metalică cu o bază de aproximativ 15 inci și sotati creveții și homarul până devin roz (lăsați homarul puțin mai mult decât creveții).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoate.
5
Adăugați bucățile de halibut în tigaie și sotati un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoate. În uleiul rămas, sotati rapid inelele de calmar, apoi adăugați ceapa tocată și gătiți până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Calmar
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați roșia și gătiți un minut sau două până când cea mai mare parte a lichidului de roșii s-a evaporat. Se amestecă orezul și se acoperă bine cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se toarnă bulionul de pește rezervat, fierbând fierbinte, mazărea, șofranul și sarea. Se fierbe, neacoperit și amestecând ocazional, aproximativ 10 minute, sau până când orezul nu mai este supă, dar rămâne ceva lichid.