Paella cu fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 512 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $5.63 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de suc de lămâie, roșii, suc de scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella Cu Fructe De Mare, și Paella Cu Fructe De Mare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti bulionul, combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță. Aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Pentru a pregăti amestecul de plante, combinați pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente (pătrunjel prin 2 căței de usturoi); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Pentru a pregăti paella, tăiați țesutul conjunctiv din monkfish; tăiat în bucăți de 1 inch. Peel și devein creveți, lăsând cozile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monkfish
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare de paella sau tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pește și creveți; se sotează 1 minut (amestecul de fructe de mare nu va fi gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Scoateți amestecul de fructe de mare din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ceapa și ardeiul gras în tigaie și sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați roșiile, boiaua, ardeiul roșu zdrobit și 3 căței de usturoi; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
9
Adăugați orez și gătiți 1 minut, amestecând constant. Se amestecă bulionul, amestecul de plante și mazărea. Aduceți la fierbere scăzută și gătiți 10 minute, amestecând frecvent.
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați scoici în tigaie, cuibărindu-le în amestec de orez. Gatiti 5 minute sau pana cand cojile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă. Se amestecă amestecul de fructe de mare și se aranjează creveții, cu capul în jos, în amestecul de orez. Aranjați felii de pimento spokelike pe partea de sus a amestecului de orez; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se presara cu suc de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
12
Se ia de pe foc; acoperiți cu un prosop și lăsați să stea 10 minute.