Slow-Cooker pui-cârnați Paella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 562 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orez convertit, usturoi îmbuteliat, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 48 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Aragaz Lent Paella, aragaz lent paella, și Paella ușoară cu aragaz lent (fără gluten!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 8 ingrediente într-un aragaz lent electric de 4 litri acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Combinați bulionul, 1 3/4 căni de apă și șofranul; adăugați la aragaz. Se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la 4 ore și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scoateți capacul; se amestecă rapid în mazăre. Acoperiți și gătiți la înălțime 10 minute.