Pachete De Sparanghel Marinat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pachetele de sparanghel marinat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 50 de calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piper, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Pachete De Sparanghel, Pachete De Sparanghel, și Pachete De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel. Acoperiți și gătiți într-o cantitate mică de apă clocotită timp de 5 minute sau până când este crocantă.
Se scurge și se clătește sub apă curentă rece; se scurge bine.
Tăiați porțiunea albă din ceapa verde și rezervați pentru o altă utilizare.
Așezați blaturile de ceapă verde într-un castron; adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Scurgeți imediat și clătiți sub apă curentă rece.
Adunați sparanghelul în 10 mănunchiuri și adăugați 2 fâșii de ardei gras în fiecare mănunchi. Legați fiecare pachet cu o fâșie de ceapă verde.
Așezați mănunchiuri într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Combinați ceapa tocată și următoarele 9 ingrediente (ceapa prin piper) într-un castron; se amestecă bine.
Se toarnă peste mănunchiuri de sparanghel. Acoperiți și răciți 2 până la 8 ore.
Pentru a servi, scoateți mănunchiurile de sparanghel din marinată și aruncați marinada. Aranjați mănunchiurile de sparanghel pe un platou de servire.