Pachete de somon la grătar pentru doi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 266 de calorii, 34 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 2 și costă 4,03 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Mergeți la magazin și luați piper, fulgi de pătrunjel, fripturi de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pachete de somon la grătar, pachete de somon la grătar și pachete de somon asiatic la grătar.
Instrucțiuni
1
Presărați somon cu lămâie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Așezați fiecare friptură de somon pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 12 inchi pătrați). Acoperiți cu morcovi și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Somon
Grăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Se presară cu ingredientele rămase.
4
Îndoiți folia în jurul peștelui și sigilați bine. Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 15-20 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Somonul la grătar poate fi combinat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.