Pachete De Nuc-Lămâie
Pachete de nuc-lamaie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 80 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr pudră, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pachete De Creveți Cu Lămâie, Pachete de pește cu cartofi, lămâie și capere, și Lemon usturoi Herb creveți în pachete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, învârtiți nucile până când sunt măcinate fin. Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți albușurile și sucul de lămâie până se spumează. Adăugați treptat zahăr granulat, bătând până când albii țin vârfuri rigide, 8 până la 10 minute. Se amestecă nucile. Într-un castron mic, cu o furculiță, bateți gălbenușurile pentru a se amesteca.
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul, crema de brânză și 1/2 cană de zahăr pudră până se omogenizează. Bateți în coaja de lămâie și vanilie. Se amestecă făina până se omogenizează bine.
Împărțiți aluatul în patru porții egale. Pe o placă ușor făinată, cu un sucitor făinat, rulați fiecare porție de aluat într - un dreptunghi de 10 x 12 1/2 inch, întorcând aluatul și placa de făină ocazional pentru a preveni lipirea. Apăsați marginile pentru a netezi.
Cu un cuțit ascuțit sau un tăietor canelat, tăiați aluatul în 2 pătrate de 1/2 inch.
Așezați 1 linguriță de amestec de nuci în centrul fiecărui pătrat. Ridicați colțurile diagonal opuse ale fiecărui pătrat spre centru peste umplere.
Ungeți colțurile cu gălbenușuri de ou bătute și apăsați împreună pentru a le fixa.
Cu o spatulă, așezați pachetele la o distanță de aproximativ 1 inch pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 300 până devin aurii, 25 până la 30 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile pe rafturi. Dacă cookie-urile fierbinți încep să se rupă, glisați o spatulă subțire sub ele pentru a le elibera, lăsați să stea pe foi pentru a se întări, aproximativ 5 minute, apoi transferați pe rafturi. Cerneti restul de 1/4 cana zahar pudra peste fursecuri, apoi raciti complet.