Pachete de Halibut și folie de dovlecei cu piper de lămâie la grătar

Grilled Lemon Pepper halibut și pachete de folie de Squash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de vară, ulei vegetal, piper de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pachete De Folie De Pui Cu Lămâie Și Sparanghel, Pachete De Folie De Paella Cu Somon La Grătar, și Pachete De Folie De Porc Din Sud-Vest La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Tăiați patru bucăți de folie de 18x12 inci; pulverizați cu spray de gătit.
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire, dacă este necesar.
Așezați 1 bucată de pește pe fiecare bucată de folie.
Presărați pește cu 1 linguriță de busuioc, 1/2 linguriță de piper de lămâie și 1/2 linguriță de sare condimentată.
Aranjați dovleceii și ardeiul gras peste pește.
Se presară cu busuioc rămas, piper de lămâie și sare condimentată.
Stropiți cu ulei. Îndoiți folia peste pește și legume, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou. Permiteți spațiu pe laturi pentru circulație și expansiune.
Acoperiți și grătați pachetele la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până când fulgii de pește cu furculiță și legume sunt fragede.
Așezați pachetele pe farfurii.
Tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați folia înapoi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.