Pachete de fructe de mare la grătar cu unt de lămâie-arpagic

Pachetele de fructe de mare la grătar cu unt de lămâie-arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica urechi porumb, tespoane coaja de lamaie, scoici de mare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pachete De Fructe De Mare Cu Ierburi La Grătar, Pachete De Folie Jambalaya Cu Fructe De Mare La Grătar, și Pachete De Somon Cu Lămâie La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați foi de 8 (18x12 inci) din folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit.
Așezați 4 scoici, creveți și scoici în centrul fiecărei foi; acoperiți fiecare cu 2 bucăți de porumb și 4 roșii. În castron mic, amestecați ingredientele de unt.
Stropiți aproximativ 2 lingurițe de unt peste fructe de mare și legume în fiecare pachet.
Aduceți 2 laturi ale foliei, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Puneți pachetele pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, pachetele rotative 1/2 tură după 10 minute sau până când cojile de scoică s-au deschis, creveții sunt roz, iar scoicile sunt albe și opace. (Timpul de gătire poate varia în funcție de ingredientele selectate) aruncați scoicile care nu se deschid.
Pentru a servi, tăiați X mare deasupra fiecărui pachet; pliați cu grijă folia înapoi pentru a permite aburului să scape. Se acoperă cu arpagic.