Pachete De Folie De Pește La Grătar
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și pescatarian? Pachetele de folie de pește la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 23 de porții cu 32 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, cremă de brânză philadelphia arpagic și ceapă, fileuri de talpă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pește La Cuptor Cu Roșii Și Tomatillos În Pachete De Folie, Pachete De Folie De Creveți La Grătar, și Legume la grătar în pachete de folie.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Aranjați 3 felii de lămâie, ușor suprapuse, pe jumătate din fiecare din cele 4 foi mari folie rezistentă pulverizată cu spray de gătit.
Așezați peștele, cu pielea în sus, pe suprafața de lucru.
Întindeți fiecare cu 1 lingură. cremă de brânză răspândită; acoperiți fiecare cu 2 lingurițe. ceapă.
Rulați, începând de la capătul subțire al fiecărui file.
Așezați 2 rulouri, cu cusătura în jos, pe felii de lămâie pe fiecare foaie de folie; se acoperă cu sparanghel și ardei. Îndoiți fiecare foaie de folie pentru a face pachet.
Grătar 6 până la 8 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Deschideți cu grijă pachetele de folie; pește de top cu ceapa rămasă și felii de lămâie.