Pachete De Folie De Pește La Grătar

Pachete De Folie De Pește La Grătar
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și pescatarian? Pachetele de folie de pește la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 23 de porții cu 32 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, cremă de brânză philadelphia arpagic și ceapă, fileuri de talpă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pește La Cuptor Cu Roșii Și Tomatillos În Pachete De Folie, Pachete De Folie De Creveți La Grătar, și Legume la grătar în pachete de folie.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Aranjați 3 felii de lămâie, ușor suprapuse, pe jumătate din fiecare din cele 4 foi mari folie rezistentă pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Așezați peștele, cu pielea în sus, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Întindeți fiecare cu 1 lingură. cremă de brânză răspândită; acoperiți fiecare cu 2 lingurițe. ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză RăspândităCremă De Brânză Răspândită
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Rulați, începând de la capătul subțire al fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Așezați 2 rulouri, cu cusătura în jos, pe felii de lămâie pe fiecare foaie de folie; se acoperă cu sparanghel și ardei. Îndoiți fiecare foaie de folie pentru a face pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Grătar 6 până la 8 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita. Deschideți cu grijă pachetele de folie; pește de top cu ceapa rămasă și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții23
Scor De Sănătate2
Revista