Pachete de carne de vită și sparanghel
Pachetele de carne de vită și sparanghel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de carne de vită friptă, salată bibb, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pachete Simple de carne de vită și sparanghel prăjit elvețian, Pachete De Sparanghel, și Pachete De Sparanghel.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Tăiați vârfurile de sparanghel în 3 bucăți de 1/2 inch, rezervând toate porțiunile de capăt rămase pentru o altă utilizare.
Gătiți sparanghelul în apă clocotită pentru a acoperi 1 până la 2 minute sau până când este crocant; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Puneți brânza într-un 1-qt. pungă de congelator din plastic cu fermoar. (Nu sigilați.) Decupați 1 colț de pungă pentru a face o gaură mică și pipați brânza în centrul fiecărei frunze de salată. Aranjați 1 felie de friptură de vită, 1 suliță de sparanghel și 1 fâșie de ardei gras roșu în fiecare frunză de salată. Dacă doriți, înfășurați părțile laterale ale salatei în jurul fripturii de vită și legume și legați mănunchiurile cu arpagic.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Alouette Garlic & Herbs pentru brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi și Boar ' s Head Londonport condimentată Roast Beef pentru deli Roast beef.