Pachete de burgeri și legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pachetele de burgeri și legume. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 4019 calorii, 392G de proteine, și 263g de grăsime pe porție. Pentru $ 43.08 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi prăjiți, carne de vită măcinată extra-slabă, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 91%. Încercați Pachete de folie pentru burgeri și legume, Pachete de Burger la grătar și folie vegetală, și Pachete De Folie De Burger Veggie La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450.
Tăiați patru foi de folie de aluminiu de 18x12 inci.
Se amestecă carnea de vită, sosul Worcestershire, 1 linguriță amestec de usturoi-piper, pudra de ceapă și sare. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Așezați 1 patty pe fiecare foaie de folie la aproximativ 2 inci de partea de 12 inci. Completați fiecare cu 1/2 cană de legume și 8 cartofi prăjiți.
Așezați 1 bucată de porumb lângă fiecare tort. Împărțiți restul de 1/2 linguriță amestec de usturoi-piper printre legume. Aduceți 2 laturi ale foliei, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Așezați pachetele pe o foaie mare de prăjituri.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când termometrul de carne introdus în centrul plăcilor citește 160 F.
Așezați pachetele pe farfurii. Pentru a servi, tăiați X mare peste partea de sus a fiecărui pachet; pliați cu atenție folia înapoi.