Pachet De Caju-Sparanghel La Grătar
Pachetul de caju-sparanghel la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.22 pe portie. O porție conține 118 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mustardy somon într-un pachet cu sparanghel, Pachet Nou De Cartofi La Grătar, și Cartofi la grătar cu pachete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați foaia de 18x18 inci din folie rezistentă. Rupeți capetele dure ale sparanghelului până când tulpinile se prind ușor.
Așezați sparanghelul pe centrul foliei. Se acoperă cu unt, sare și piper.
Aduceți 2 laturi de folie peste sparanghel, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Puneți pachetul pe grătar la foc mic. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 15 minute, rotind pachetul 1/2 tură după 4 minute, până când sparanghelul este fraged.
Pentru a servi, tăiați X mare peste partea de sus a pachetului; pliați cu grijă folia înapoi pentru a permite aburului să scape.