Pace XlX Steak Ole

Pace XlX Steak Ole
Ritmul de friptură de vită Ole este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 168 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Friptură de mușchi la grătar cu tocană de legume de vară și cartofi prăjiți, Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă, și Sandvișuri Cu Friptură De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor grătarul și încălziți grătarul la mediu. Grătați friptura timp de 20 de minute pentru o coacere medie-rară sau dorită, întorcând friptura la jumătatea gătitului și perindând adesea cu 1 cană de sos picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos PicantSos Picant
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
3
Se servește cu sos picant suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos PicantSos Picant

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista