P aux aux c Auxpes (Tagliatelle cu ciuperci Porcini și CR fra fra fra)

P aux aux c Auxpes (Tagliatelle cu ciuperci Porcini și CR fra fra fra)
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui P aux aux c Corpares (Tagliatelle cu ciuperci Porcini și CR fra Fram. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 586 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 725 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciuperci cu nasturi, usturoi, frunze de pătrunjel și parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Ouă Coddled cu ciuperci sălbatice și Creme Fraiche, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Peach și CR Ampermalme fra Pie Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați porcinii uscați într-un castron și acoperiți cu apa clocotită. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți bine ciupercile, rezervând tot lichidul de înmuiere și tocați aproximativ porcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Preîncălziți broilerul la înălțime. Într-un castron mare, aruncați porcini, ciuperci nasture, cimbru, usturoi, ulei de măsline și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați într-o tigaie saut saut de 12 inci, rezistentă la cuptor, și fierbeți la 3 inci sub sursa de căldură, aruncând la fiecare câteva minute, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere. Atunci când ciupercile sunt fript, se toarnă în lichidul de ciuperci rezervate și CR fra fram. Păstrați cald la foc mic. Fierbeți tagliatelle proaspete până la al dente (aproximativ 2 minute sau conform instrucțiunilor pachetului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
TagliatelleTagliatelle
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți pastele, rezervând 2 căni de lichid de gătit. Aruncați tagliatelle cu sosul de ciuperci, adăugând apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a se umezi. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper și servește imediat, acoperit cu pătrunjel și parmigiano-reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista