P aux aux c Auxpes (Tagliatelle cu ciuperci Porcini și CR fra fra fra)

P aux aux c Auxpes (Tagliatelle cu ciuperci Porcini și CR fra fra fra)
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui P aux aux c Corpares (Tagliatelle cu ciuperci Porcini și CR fra Fram. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 586 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 725 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciuperci cu nasturi, usturoi, frunze de pătrunjel și parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Ouă Coddled cu ciuperci sălbatice și Creme Fraiche, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Peach și CR Ampermalme fra Pie Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați porcinii uscați într-un castron și acoperiți cu apa clocotită. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți bine ciupercile, rezervând tot lichidul de înmuiere și tocați aproximativ porcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Preîncălziți broilerul la înălțime. Într-un castron mare, aruncați porcini, ciuperci nasture, cimbru, usturoi, ulei de măsline și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Transferați într-o tigaie saut saut de 12 inci, rezistentă la cuptor, și fierbeți la 3 inci sub sursa de căldură, aruncând la fiecare câteva minute, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere. Atunci când ciupercile sunt fript, se toarnă în lichidul de ciuperci rezervate și CR fra fram. Păstrați cald la foc mic. Fierbeți tagliatelle proaspete până la al dente (aproximativ 2 minute sau conform instrucțiunilor pachetului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
TagliatelleTagliatelle
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți pastele, rezervând 2 căni de lichid de gătit. Aruncați tagliatelle cu sosul de ciuperci, adăugând apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a se umezi. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper și servește imediat, acoperit cu pătrunjel și parmigiano-reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista