P aux aux c Auxpes (Tagliatelle cu ciuperci Porcini și CR fra fra fra)
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui P aux aux c Corpares (Tagliatelle cu ciuperci Porcini și CR fra Fram. Pentru $3.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 586 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 725 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciuperci cu nasturi, usturoi, frunze de pătrunjel și parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Ouă Coddled cu ciuperci sălbatice și Creme Fraiche, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Peach și CR Ampermalme fra Pie Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați porcinii uscați într-un castron și acoperiți cu apa clocotită. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți bine ciupercile, rezervând tot lichidul de înmuiere și tocați aproximativ porcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Preîncălziți broilerul la înălțime. Într-un castron mare, aruncați porcini, ciuperci nasture, cimbru, usturoi, ulei de măsline și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați într-o tigaie saut saut de 12 inci, rezistentă la cuptor, și fierbeți la 3 inci sub sursa de căldură, aruncând la fiecare câteva minute, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere. Atunci când ciupercile sunt fript, se toarnă în lichidul de ciuperci rezervate și CR fra fram. Păstrați cald la foc mic. Fierbeți tagliatelle proaspete până la al dente (aproximativ 2 minute sau conform instrucțiunilor pachetului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Tagliatelle
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți pastele, rezervând 2 căni de lichid de gătit. Aruncați tagliatelle cu sosul de ciuperci, adăugând apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a se umezi. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper și servește imediat, acoperit cu pătrunjel și parmigiano-reggiano.