Oțet și sare cartofi la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați oțet și cartofi la grătar cu sare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 256 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Dacă aveți cartofi de aur yukon, ulei de canolan, fleur de sel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cartofi cu sare și oțet la grătar, Salată De Cartofi Cu Sare Și Oțet, și Halibut la grătar cu cartofi cu sare și oțet.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu.
Așezați cartofii într-o oală cu apă rece, adăugați 1 lingură de sare și gătiți până când cartofii sunt fragezi, dar încă fermi, aproximativ 10 minute.
Se scurge, se lasă să se răcească și se taie felii groase de 1/4 inch.
Ungeți cartofii pe ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți feliile până se rumenesc pe ambele părți și doar fierte, aproximativ 10 minute.
Scoateți feliile pe un platou într-un strat uniform și stropiți imediat cu oțetul și condimentați cu sare.