Oțet De Verbenă Cu Lămâie
Oțetul de verbenă cu lămâie este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, crenguțe verbena cu lămâie, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 83%. Încercați Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, Înghețată Verbenan Cu Lămâie, și Lemon Verbena Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cojitor de legume, îndepărtați o bandă spirală subțire de coajă lungă de 6 până la 8 inci de lămâie. Cu un bețișor sau o frigăruie de lemn, împingeți coaja de lămâie și verbena de lămâie într - o sticlă curată de 12 până la 16 uncii. Umpleți sticla cu oțet de vin alb (oțetul trebuie să acopere complet ierburile) și sigilați. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat cel puțin 1 săptămână sau până la 4 luni.