Oțet De Rozmarin-Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați oțet de rozmarin-usturoi. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 85 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de crenguță ferm de rozmarin, oțet de vin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chipsuri de sare și oțet de rozmarin, Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet, și Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Agitați oțetul, 1/4 cană de rozmarin și 3 căței de usturoi în borcan sau sticlă de sticlă bine acoperită.
Lăsați să stea în loc răcoros și uscat 10 zile.
Așezați 1 crenguță de rozmarin într-o sticlă de sticlă transparentă. Filetați 2 căței de usturoi și ardeii iute alternatly pe frigarui de bambus; așezați în sticlă.
Se strecoară amestecul de oțet; se toarnă în sticlă. A se păstra la temperatura camerei.