Oțet De Plante Italiene

Oțet De Plante Italiene
Oțetul italian de plante medicinale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $2.08 pe portie. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, pătrunjel, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Oțet De Plante, Oțet Balsamic Și Marinată De Plante Proaspete, și Baie italiană cu ierburi și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un borcan de sticlă cu gură largă și puneți deoparte.
2
Se toarnă oțet într-o cratiță din nonaluminiu; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă oțet fierbinte peste ierburi în borcan; acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
IerburiIerburi
4
Lăsați să stea la temperatura camerei 2 săptămâni.
5
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă căptușită cu 2 straturi de pânză de brânză în sticle sau borcane decorative, aruncând ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
6
Adăugați crenguțe suplimentare de rozmarin, busuioc sau salvie, dacă doriți. Sigilați sticlele cu dopuri sau capace etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BusuiocBusuioc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Utilizați în vinaigrete, marinate sau salate de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista