Oțet De Plante Italiene
Oțetul italian de plante medicinale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $2.08 pe portie. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, pătrunjel, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 81%. Încercați Oțet De Plante, Oțet Balsamic Și Marinată De Plante Proaspete, și Baie italiană cu ierburi și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un borcan de sticlă cu gură largă și puneți deoparte.
Se toarnă oțet într-o cratiță din nonaluminiu; se aduce la fierbere.
Se toarnă oțet fierbinte peste ierburi în borcan; acoperiți cu capac.
Lăsați să stea la temperatura camerei 2 săptămâni.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă căptușită cu 2 straturi de pânză de brânză în sticle sau borcane decorative, aruncând ierburile.
Adăugați crenguțe suplimentare de rozmarin, busuioc sau salvie, dacă doriți. Sigilați sticlele cu dopuri sau capace etanșe.
Utilizați în vinaigrete, marinate sau salate de legume.